.

Om oss    

Vi erbjuder främst funktionell träning och event av olika slag med fokus på att det ska vara roligt, effektivt, utmanande och inspirerande. Vi föredrar det enkla framför det komplicerade!  

Häng med på någon av våra aktiviteter eller boka in ditt eget träningspass. Tips, kombinera träning och konferens. På ön finns många olika boenden och möteslokaler att tillgå.

Vill ni att vi kommer till ett naturområde nära er? Inga problem!  Bokning och offertförfrågningar skickas till info@campvisingso.se


 

Camp Visingsö ägs av Cecilia Fältskog och drivs som ett enskilt bolag.  

Godkänd för F-skatt.  Kontonummer Nordea: 3435 20 08303

All träning sker på egen risk - foton och filmklipp kan komma att publiceras.



Cecilia Fältskog, Instruktör, ägare

Instruktören och trebarnsmamman Cecilias främsta styrka är att hon med ett leende på läpparna alltid lyckas  få deltagarna att glömma bort hur jobbigt och tufft ett träningspass är. Träning ska nämligen vara både roligt och effektivt! Cecilia har en bakgrund som elitgymnast, men tränar själv främst styrketräning och kör ett och annat motionslopp i triathlon eller löpning. Tränar helst utomhus.

Arbetar till vardags som leg. ortopedingenjör med specialområden inom idrottsskador och barnhabilitering. 

Har många olika utbildningar i bagaget inom träning, folkhälsa, idrottsvetenskap, funktionell biomekanik och fysiologi samt över 20 års erfarenhet och utbildning som tränare/instruktör av olika slag, bl.a. inom  gymnastik tävling/bredd, cirkelträning, funktionell styrka, TRX med inriktning på sport medicin, löpträning, fysträning  för idrottslag, crossnature, lekgympa samt barnvagns- och familjeträning mm.

Utför även styrke- och konditionstester samt utformar fysträningsprogram för idrottare.  

Har arrangerat ett flertal idrottsevent ex. friskvårdsdagar, läger, tävlingar, uppvisningar och mer därtill. Har de senaste åren varit huvudarrangör för Grevskapsloppet.

Brinner för att motivera andra att komma igång att träna och att hela tiden förbättra sig.
Anser att barn och ungdomars möjlighet till rörelseglädje är otroligt viktigt och medverkar till att det ska finnas idrottsaktivteter på Visingsö på flera olika plan (både som ledare, arrangör av nya aktiviteter och som inspiratör).