.


 Glädje, motivation och utmaning

Välkomna till Visingsö och en inspirerande dag i löpningens tecken 

-både för nybörjare och mer träningsvana! 


Söndagen den 24 september kl 13.30 på Persgården, Visingsö, pris 395kr


 

Det här eventet är för dig som vill komma igång med löpning eller redan springer och vill utvecklas. 

Dagen bjuder på en inspirerande föreläsning om löpträning och motivation och ett träningspass med fokus på löpteknik, fart, rörlighet och träningsglädje. Rosiga kinder och stora leenden utlovas!

Se filmklipp för föregående löpinspirationsdag här 

  

PROGRAM

Föreläsning 

Susanne Dalsätt inspirerar och delar med sig av handfasta tips och råd gällande mål, träning och planering för att komma igång och utvecklas som löpare.

Träning

Cecilia Fältskog tar er med på ett löpppass med fokus på fart, styrka, rörlighet och teknik. Alla kan delta i sitt egna tempo  utan att bli ifrånsprungen. Även de tuffa passen kan vara riktigt roliga!

Mellanmål/nyttiga snack serveras under och efter föreläsningen

Länk till anmälan/betalning

 
Praktiska detaljer: 

Ankomst och anmälan kl.13.30. Kom gärna ombytt - kläder efter väder. Frukt och mellanmål serveras under och efter föreläsningen.
Åker ni bil, boka färja i god tid, mer info finner ni här.
Vi rekommenderar att man tar färjan kl. 13.00 från Gränna och tillbaka 16.45.
 
Persgården hittar du på södra delen av Visingsö ca 3 km från hamnen. Vill du ha skjuts till/från hamnen fixar vi det!  Betalning görs på samma länk som anmälan, vill ni hellre ha faktura kontakta cecilia@campvisingso.se 

Anmälan är bindande men det går bra att överlåta eller sälja sin plats vid förhinder. Möjlighet finns även utnyttja sin plats vid något av våra andra event. Alla aktiviteter sker på egen risk. Foton och film från dagen kan komma att publiceras. 

  


 Susanne Dalsätt
Kostrådgivare, personlig tränare, föreläsare och myslidirektör på Persgården, Visingsö. Har medverkat som kostexpert i TV-programmet Tjockholmen  och lagat mat i Halv åtta hos mig.Även känd som ironmanmamman. Våren 2007 utgavs  hennes första bok Behåll vikten med GI och  ytterligare en bok om bra  mat för barn är på gång.


Cecilia Fältskog 
Instruktören, ortopedingenjören och trebarnsmamman Cecilias främsta styrka är att hon med ett leende på läpparna alltid lyckas  få deltagarna att glömma bort hur jobbigt och tufft ett träningspass är.

Träning ska vara  både kul och effektivt!