.

-kostföreläsning- uteträning - gemenskap - nyttiga mellanmål- inspiration - träningsglädje 

Prel. sept 2017 kl 13.30 på Persgården Visingsö, pris 395:-

 

Det där med träning och kost behöver inte vara så krångligt!  

Under några intensiva och roliga timmar får ni ta del av en inspirerande och lärorik kostföreläsning med Susanne Dalsätt som delar med sig av enkla tips och råd kring vad och hur du ska äta för att må bra och kunna prestera på topp. Det handlar inte om några dieter utan om en god och naturlig livstill där vi mår bra. 

Träning som är rolig, inspirerande och effektiv ökar oddsen för att den verkligen ska bli av. Om träningen dessutom är enkel att utföra och alltid finns nära till hands finns det sedan inga ursäkter kvar :-) 

 

Efter att vi blivit bombarderade med goda kostråd ger vi oss ut i skogen för lite "back to basic" träning. Vi kommer då att köra ett pass med funktionellt uteträning där vi lägger stort fokus på styrketräning varvat med kortare intervaller med pulshöjande aktiviteter. Upplägget anpassas till deltagarnas nivå samt väder, årstid och miljö. Här kan nybörjare träna tillsammans med vältränade på samma villkor. Detta är även ett perfekt komplement till annan träning, exempelvis löpning.  

Rosiga kinder och stora leenden utlovas! 


En vanligt förekommande fråga är hur vältränad man bör vara för att delta. Du bör kunna jogga ca 300 m i lungt tempo så du hänger med vid förflyttningar, resten anpassar vi!    

 

 Susanne Dalsätt
Kostrådgivare, personlig tränare, föreläsare och myslidirektör på Persgården, Visingsö. Har medverkat som kostexpert i TV-programmet Tjockholmen på  kanal 5 och lagat mat i Halv åtta hos mig på TV 4.
Även känd som ironmanmamman. Våren 2007 utgavs  hennes första bok Behåll vikten med GI och  ytterligare en bok om bra  mat för barn är på gång.


Cecilia Nordin
Instruktören och trebarnsmamman Cecilia Nordins främsta styrka är att hon med ett leende på läpparna alltid lyckas  få deltagarna att glömma bort hur jobbigt och tufft ett träningspass är.
Träning ska vara  både kul och effektivt! 
 
         
      

Praktiska detaljer:    

Ankomst och anmälan kl.13.30. Kom gärna ombytt - kläder efter väder. Kaffe, frukt och mellanmål serveras under och efter föreläsningen.
Åker ni bil, boka färja i god tid, mer info finner ni här.
Vi rekommenderar att man tar färjan senast kl. 13.00 från Gränna och tillbaka 16.45.
 
Persgården hittar du på södra delen av Visingsö ca 3 km från hamnen. Vill du ha skjuts till/från hamnen fixar vi det! Möjlighet till dusch finns på Brahevallen ca 4 km norrut.
Betalning görs på samma länk som anmälan, vill ni hellre ha faktura kontakta cecilia@campvisingso.se 

Anmälan är bindande men det går bra att överlåta eller sälja sin plats vid förhinder. Möjlighet finns även utnyttja sin plats vid något av våra andra event. Alla aktiviteter sker på egen risk. Foton och film från dagen kan komma att publiceras.  Anmälan sker här .